Resultater der taler for sig selv

"Mine mange års erfaring samt strukturerede kost og træningsplaner har ført til utallige transformationer"

Er du den næste?

KENT

“Jeg har valgt Rene, fordi han skaber resultater. De resultater jeg har fået nu er der ikke andre trænere der har kunne opnå”

Dette siger mine klienter

Emilie

Ønsker du en coach, fysisk som online, så er det eneste rigtige valg René. Forskellen mellem René og andre coaches er, at han griber dig inden du falder. Han er med dig 24/7 hele vejen fra første sekund og med hans kæmpe viden og ikke mindst interesse for sine klienter, kan du kun få succes. Han er der på de gode dage og ikke mindst på de dårlige samtidig med, at han altid har en løsning, hvis noget ikke skulle fungere. René er ikke bare en coach, han er en coach i verdensklasse, som jeg mener, at ingen kan måle sig med!

Malou

René Olesen er en coach der har styr på hvad han laver.

En coach der altid er der for sine klienter og atleter

En coach du kan regne med altid.

Team Aesthetics er det bedste team.

Charlotte

Jeg er meget taknemlig for Rene Olesen.

Jeg startede med et 6 måneders online forløb, her fik jeg en kostplan og et træningspas jeg skulle følge 3 gange om ugen, det blev tilpasset flere gange unger vejs  på 7 måneder takkede værende Rene tabte jeg 20 kg og har nu lært hvordan man spiser og træner, jeg opgraderet til Atlet hos Rene og fik godt han i muskel opbakning, jeg er blevet meget mere glad og har fået meget overskud i hverdagen, dette er nu min nye livstil. 1000 tak Coach Rene Olesen

MALOU

“Rene er super god til at presse en når der skal
 trænes, og han hjælper en på rette kurs”

Kunde efter kunde opnår store resultater!

Nicoline

René kan klart anbefales! Nu har jeg selv kørt et online forløb med en personlig træning, og det hele har været spot on , vil man have resultater, så kontakt René!

Anders

De vildeste resultater på kort tid og en coach som virkelig vil sit arbejde.

 

Jimmy

Hans store viden om hvordan kroppen fungerer. Og hans måde at være over sine kunder!

Nadja

René Olesen er super dygtig til sit arbejde, han formår at skabe resultater og giver en den rette motivation han er der 100% for en 24/7. Jeg kan kun give René Olesen top karakter og han kan klart anbefales han er verdens bedste coach

Pernille

René er ikke bare en coach som alle andre! Han går op i det med liv og sjæl, går op i hver enkel atlet såvel som klient. Han er hudløs ærlig, og lige ledes fuldstændig åben for, at man selv er hudløst ærlig. Han går op i, at det for dig, ikke bare er en plan eller et kort forløb, men en livsstilsændring. Jeg har aldrig haft det bedre fysisk og vigtigst af alt psykisk, som efter at jeg er startet hos ham René du er en stjerne, du har styr på dit shit, passioneret og virkelig professionel at arbejde med! Intet andet end rosende ord herfra!

Allan

Hvis du har et mål med din træning, men er gået i stå, så tag fat i René fra Team Aesthetics by René Olesen. René er top professionel og kan rykke din form på meget kort tid. Du vil lynhurtigt se resultater, hvis du udfører øvelser og kost 100%, som han laver til dig.  Jeg kan kun anbefale at skrive til René med det samme.

Jakob

Klart en af Danmarks bedste og mest erfarne trænere  resultaterne på scenen år efter år taler jo for sig selv.

Rasmus

Super kompetent personlig træner. Kan kun anbefales.

SMILLA

” Jeg er hverdag blevet bekræftet af at jeg har valgt Rene. Rene er omsorgsfuld og han er villig til hjælpe hele vejen”

Vil du være den næste?

Book en uforpligtende samtale med mig.