STØRRE MUSKLER?

Få et 25 ugers bodybuilding program!
Før 999,- Nu kun 699,-

OM BODYBUILDING PROGRAMMET

Hvem er programmet udarbejdet til?

Træningsprogrammet er specielt sammensat til dig der enten ønsker at opnå maksimal forøgelse af muskelmasse (også kaldet hypertrofi), eller dig der skal beholde maksimal muskelmasse under et vægttab

Hvor længe varer programmet?

Programmet indeholder en struktureret træningsplan over hele 175 dages træning! Kører du alle faserne igennem vil du opleve en markant udvikling af muskelvækst!

Hvad indeholder programmet?

Programmet er opdelt i 6 forskellige faser som kombinerer intensitet, volumen, fokus på excentrisk muskelarbejde, med mere, for at skabe de optimale forudsætniger for garanteret muskelvækst!

 

Skal du være den næste der får resultater?

RESULTATER UANSET DIT UDGANGSPUNKT

25 UGER MED 6 FORSKELLIGE FASER

Er du klar til at træne hårdt?

Træningsprogrammet består af en nøje struktureret træningsplan for hele 25 uger. Du vil blive guidet igennem 6 forskellige faser som alle har til formål at gøre dig større og stærkere:

  1. OPSTARTSFASE
  2. INTENSITET
  3. VOLUMEN
  4. PRE-EXHAUST & EXCENTRIC
  5. BACK TO BASICS
  6. ALL OUT

Programmet er tilpasset til at stimulere dine muskler til at vokse med den helt rette mængde og variation af stimuli. Du vil blandt andet blive eskponeret for metoder såsom: dropsæts, restpause-sæt, up & down the rack-sæts, pre-exhaust sæts, musclerounds, excentrisk træning, og meget mere!

Det er gjort printer- og mobilvenligt, så du både kan have det hængende på køleskabet eller have det med i lommen!

Hvad siger mine klienter?

Testet med stor succes!

TRANSFORMER DIN KROP NU!

Jeg har vundet DM i bodybuilding 2 gange. Nu er jeg personlig træner, kostvejleder og prep coach for nogle af landets bedste atleter. Jeg har hjulpet flere hundrede gennem årene med at øge deres muskelmasse – og har i programmet her kogt alt det bedste jeg har erfaret ned i et 25 ugers bodybuilding program!

Hvis du følger programmet med dedikation, og spiser fornuftigt ved siden af, så er du garanteret markant mere muskelmasse om 25 uger!